Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@08:17:20 GMT

برنامه هایی همچون «میدون» نقش مهمی در رونق تولید دارند

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۶۱۹۵

برنامه هایی همچون «میدون» نقش مهمی در رونق تولید دارند

میرزاده با بیان اینکه برنامه هایی همچون « میدون» به جوانان ایده و انگیزه می دهد، گفت: این برنامه ها هم مشوق کارآفرینان است و هم ترغیب کننده مردم به حوزه کارآفرینی.

«حمایت میرزاده» در مورد نقش رسانه ها به ویژه صدا و سیما در توسعه کارآفرینی به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، گفت: هر کسی در هر تریبونی که معرفی شود در یک مجموعه محدودی معرفی می شود، اما این صداوسیما و شبکه ملی است که می‌تواند همزمان هم در داخل و هم خارج از کشور با مخاطبان گسترده‌ای که دارد با پرداختن به حوزه کارآفرینی از دستاورد و محصول تولیدکنندگان و کارآفرینان رونمایی و به نوعی آن را تبلیغ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای افراد کارآفرین هیچ تشویقی بالاتر از حضور در برنامه‌های صدا و سیما نیست و هیچ تشویق مادی و نوع دیگری نمی‌تواند جای آن را برای یک فردی که سال‌ها زمان و توان خود را برای خلق یک ایده و محصول صرف کرده است، بگیرد.

 

نماینده مردم گرمی و مغان در مجلس دهم با تقدیر از عملکرد رسانه ملی و برنامه«میدون »عنوان کرد : اولا تشکر می‌کنم از عزیزانی که برای این مجموعه زحمت می‌کشند چرا که  بی‌شک هیچ تریبون و رسانه‌ای به اندازه شبکه ملی نمی‌تواند در معرفی کارآفرینان و افراد خلاق به جامعه مؤثر باشد.

 

میرزاده با تاکید بر لزوم معرفی کارآفرینان در رسانه ملی بیان کرد: در واقع حضور در برنامه‌هایی همچون میدون هم تشویقی برای خود فرد است و هم هزاران نفر دیگری که بیننده هستند و خلاقیت‌های کارآفرینانه‌ای دارند به این حوزه ترغیب می شوند. این افراد وقتی ببینند که یک نفر یک قدم برداشته است به او ارزش دادند و برایش جایگاه و احترام قائل شدند، قطعا انگیزه تولید و فعالیت پیدا خواهند کرد.

 

 وی همچنین خاطر نشان کرد: نظرات و تجربیاتی که کارآفرینان در برنامه هایی همچون میدون بیان می‌کنند، قطعا از ابعاد مختلف مؤثر واقع خواهد شد تا هم افرادی که خودشان کارآفرین هستند از این تجربیات و راهکارها برای تکمیل کارشان استفاده کنند و هم جوانانی که آن را می‌بینند، علاقه‌مند شوند. این برنامه ها جوانان را تشویق و ترغیب می کند که آستین‌ها را بالا بزنند ، طرحی نو دراندازند و به این نکته برسند که با خلاقیت هم می‌توانند مشکل کار خودشان را حل کنند و هم مشکلات کشور را.

 

عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برنامه‌هایی همچون میدون به جوانان انگیزه می‌دهد که اشتغال ایجاد کنند، ایده بگیرند و در مسیر توسعه و رونق تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارند تا اقتصاد کشورمان بتواند روی پای خود ایستاده و با عدم وابستگی اقتصادی، کسب و کار و تولید در کشور به شکوفایی برسد.

 

نماینده مردم گرمی و مغان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برنامه‌هایی همچون میدون  می توانند هم کارآفرین را تشویق کنند و هم باعث تشویق و حرکت کارآفرینان دیگر در کشور شوند. بر این اساس آنچه که خوبان همه دارند برنامه‌هایی همچون میدون یک جا دارند و حرکت هایی از این دست جای تقدیر و تشکر دارد.

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: حمایت میرزاده برنامه میدون مریم داوری کارآفرینان کارافرینی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با برپایی سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «انسان و فناوری» را به قلم محمدامین بنی تمیم منتشر و روانه بازار نشر کرده است.

کتاب انسان و فناوری، نوشته محمد امین بنی تمیم پژوهش گر و مدرس دانشگاه در حوزه‌های فرهنگ، ارتباطات، رسانه و فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی نوشته شده است. این کتاب با بیان چیستی فناوری و فلسفه آن، سیر تطور آن را از دیرباز که انسان در قالب ساختارهای بدوی و قبیله‌ای زندگی می‌کرد، مرور می‌کند و مراحل تکامل آن در جهان را به همراه تحولاتی همچون انقلاب‌های صنعتی، تا دوران معاصر و جهانی سازی، مورد مطالعه قرار می‌دهد و بیان می‌کند که انسان چه مسیری را برای گذر از دیروز به امروز طی کرده و چگونه از زندگی قبیله‌ای به جهانی شدن رسیده است.

بنی تمیم در این کتاب همچنین با تحلیل دیدگاه‌های اندیشمندان برجسته جهانی درباره فناوری و تاثیر آن بر سبک زندگی انسان و تحولات و پیامدهایی که تاکنون در حوزه‌های فردی و جمعی برای انسان به دنبال داشته، مورد مطالعه قرار می‌دهد و پیامدهای آن را همچون فن هراسی یا تکنوفوبیا، جبرگرایی تکنولوژیک، تکینگی فناوری، تکینگی انسانی، انفجار اطلاعات، امنیت سایبری، بحران معنویت و استعمار فرهنگی پست مدرن، مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

کتاب انسان و فناوری همچنین فصلی را به معرفی دره سیلیکون به عنوان هاب فناوری جهان، با هدف شناخت و بررسی نقش آن در شکل گیری فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی اختصاص داده و ضمن معرفی فناوری‌های پست مدرن و ویژگی‌های آنها، در فصل پایانی کتاب، با نگاهی آینده پژوهانه و با استناد به مطالعات جهانی درباره هوش مصنوعی و متاورس، چشم اندازی از آینده زندگی دیجیتال را پیش روی خواننده ترسیم می‌کند.

هر یک از انواع فناوری، آثار و پیامدهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، روانی، اخلاقی و حتی اعتقادی خاصی با خود به همراه دارد؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت فناوری در شکل‌گیری شخصیت، افکار، روحیات، عادات، رفتار، گفتار و حتی نوسازی مفاهیم و باورهای ما تاثیر بسزایی دارد و این تاثیر فناوری‌ها بر زندگی ما نیست و آنچه فرزندان و نوادگان ما در آینده با آن مواجه خواهند بود، بسیار شگفت انگیزتر است. در این میان، شاید اندک افرادی باشند که عالمانه و آگاهانه از دام تاثیرپذیری از آن پرهیز کرده و یا از آن رهیده باشند. این سلطه بلامنازع فناوری بر سرنوشت بشریت، کار را به جایی رسانده که به نظر می‌رسد، به جای آنکه فناوری، ابزاری در دست انسان و در خدمت او باشد، انسان، ابزاری در دست فناوری شده و فناوری او را به خدمت گرفته است.

در این میان، فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی، نسبت به سایر فناوری‌ها، از قدرت و عمق تاثیرگذاری بیشتری بر زندگی انسان برخوردارند، به گونه‌ای که، این تاثیر تا مرز کنترل و سلطه بر سامانه‌های حرکتی، عصبی و ذهنی امتداد یافته است. هنگامی فهم ما از این مسأله ابعاد تازه‌ای می‌یابد که بدانیم فناوری‌های پیش روی ما همچون واقعیت گسترده، واقعیت ترکیبی، متاورس، جهان‌های آینه‌ای و دیگر همزادهای شان، انسان را از یک کاربر بیرونی به درون خود خواهند بلعید. به گونه‌ای که این فناوری‌ها قدرت خواهند یافت تا نه تنها ذهن شما را فریب دهند، بلکه فرامین مغزی و سامانه حسی شما را نیز دستکاری کنند و در تجربه یک موقعیت شبیه سازی شده مجازی، با ارسال محرک‌هایی به گیرنده‌های حسی شما، واکنش‌هایی در شما ایجاد کنند که گویی در یک موقعیت واقعی بیرونی قرار دارید. این نکات و بیشتر، در ذهن ما این پرسش‌ها را پدید می‌آورند که دنیای پیش روی ما چگونه جایی خواهد بود؟ انسان و محیط اجتماعی زندگی او با فراگیر شدن این فناوری‌ها، دستخوش چه تغییراتی خواهد شد؟ رابطه چهارسویه ما با خود، خالق، خلایق و خلقت چه شکلی به خود خواهد گرفت؟ آیا این فناوری‌ها و محیطی که برای ما خلق خواهند کرد، گریزگاهی برای فرار از واقعیت نخواهند شد؟

این کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

کد خبر 6100980 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • «انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • کردستان به قطب فولاد کشور تبدیل می‌شود
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست