Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان از آغاز فعالیت برنامه تلویزیونی «میدون» به عنوان یک شتابدهنده کسب و کار خبر داد. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شعار جهش تولید در سایه تحول علمی در صنعت و پرداخت علمی به کسب و کارهای نوپا محقق خواهد شد و این مهم نیاز به توسعه فراگیری در آموزشهای همگانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه تلویزیونی «میدون» در قالب یک برنامه داوری و مسابقه‌ای نقش مشاوره‌ای و توسعه‌ای برای کسب و کارهای عمومی برعهده گرفته است؛ "پرویز کرمی" از داوران مسابقه میدون که سمت دبیری ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را هم بر عهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره افق پیش‌روی این برنامه و نقش آن در توسعه کسب و کارهای عمومی گفت: ما در معاونت علمی و ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان چند سالی است که در راستای حمایت از تهیه و تولید این برنامه تلویزیونی همت گماشته‌ایم.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان توضیح داد: با حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری برنامه تلویزیونی «میدون» به‌صورت یک شتابدهنده مجوز گرفت و روز گذشته هم در سرای فناوری و نوآوری دکتر قریب مستقر و افتتاح شد؛ این افتتاح هم با حضور دکتر ستاری معاون علمی ریاست جمهوری و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛ در واقع از این به بعد برنامه تلویزیونی «میدون» در نقش یک شتابدهنده به ادامه فعالیت می‌پردازد.

وی افزود: برنامه تلویزیونی «میدون» از تجربه‌های خوب و موفق این حوزه بود که کارآفرینی را از جنس آموزشی و فناوری به سبک و سیاق یک برنامه اجتماعی وارد صدا و سیما کرد.

کرمی خاطرنشان کرد: من از ابتدای حضورم در این برنامه تلاش داشتم کسب و کارهای نوآور، فناور و هایتک هم در این برنامه حضور داشته باشند؛ چون دوستان ما در برنامه «میدون» بیشتر به سمت کسب و کارهای عمومی حرکت کرده بودند.

وی ادامه داد: بعد از شکلگیری برنامه شاهد این بودیم که شرکتهای دانش‌بنیان و هایتک هم در این برنامه حضور پیدا کردند و در کنار سایر کسب و کارها، برنامه خودشان را ارائه دادند.

داور برنامه «میدون» با اشاره به اتمام فصل اول این مسابقه بیان کرد: قسمتهای پایانی فصل اول برنامه در حال اتمام است اما برای فصل دوم برنامه چند سرفصل را در نظر گرفته‌ایم که به آن بیشتر خواهیم پرداخت.

وی افزود: حالا «میدون» به عنوان یک مسابقه کارآفرینی و  یک شتابدهنده، افراد و کسب و کارها را جذب می‌کند، به آنها آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهد، برای آنها تبلیغ کرده و معرفیشان می‌کند و در نهایت برای آنها جذب سرمایه انجام می‌دهد.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان درباره تغییرات این برنامه تلویزیونی خاطرنشان کرد: در کنار روال معمول این برنامه، دو بخش دیگر به آن اضافه خواهد شد؛ یک بخش به موضوع نوجوانان خواهد پرداخت تا به مهارت‌افزایی آنها در کسب و کار بیافزاید.

وی ادامه داد: بخش دیگر برنامه «میدون» به فعالیت در حوزه شتابدهنده‌ها باز می‌گردد؛ به این شرح که داوران این برنامه به استانهای مختلف کشور سفر کرده و دلایل تعطیلی یا کاهش فعالیت صنایع مختلف در این استانها را مورد بررسی قرار داده و به آنها راهکار پیشنهاد می‌دهند؛ در صورت لزوم هم برای راه‌اندازی مجدد این کارگاه‌ها یا کارخانه‌ها اقدام به جذب سرمایه‌ خواهد کرد البته این حمایتها به جذب مالی محدود نشده و ممکن است منجر به حمایتهای معنوی شود؛ حمایت‌های معنوی هم در واقع پیگیری مطالبات صاحبان کسب و کار خواهد بود.

پیش‌بینی رشد تصاعدی شتابدهنده‌های کشور در سال جاریقالیباف: مجلس باید شتابدهنده‌های اقتصادی را فعال کندسوخت‌گیری و تجدید قوای استارتاپ‌ها از طریق "شتابدهنده‌ها"

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313,41/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معاونت علمی ریاست جمهوری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری معاونت علمی ریاست جمهوری برنامه تلویزیونی ریاست جمهوری شتابدهنده ها یک شتابدهنده کسب و کارهای معاونت علمی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است

به گزارش قد سآنلاین بابایی  در آیین اهدای اسناد مالکیت شهرک‌های صنعتی، پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان سمنان در سالن شهید پازوکی دانشگاه این شهر گفت: سند الکترونیکی، نسل سوم صدور اسناد مالکیت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: سند چند برگی نسل اول، سند تک برگی نسل دوم و سند الکترونیکی نسل سوم صدور اسناد است

رییس سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور با اشاره به قانون مربوط به حمایت از دانش بنیان‌ها در سال ۱۴۰۱ و تعیین تکلیف برای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه افزود: قوه قضاییه با تمام توان رویه‌های قانونی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یک موضوع فراقوه‌ای است، تاکید کرد: برای توسعه و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، بخش‌های مختلف باید همراهی کنند.

رییس سازمان ثبت‌اسناد و املاک کشور گفت: صدور سند برای اعیان ساختمان‌های احداثی در پارک‌های علم و فناوری اقدامی ارزشمند در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

به گفته بابایی، سمنان از استان‌های پیشرو کشور در صدور سند اعیان برای شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت ملی نفت: ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • اردبیل ‌رتبه نخست رشد اقتصاد دانش‌بنیان ‌کشور را کسب کرد
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد