Web Analytics Made Easy - Statcounter

قلی زاده با بیان اینکه مراکز آموزشی و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی باید در جهت شناساندن کارآفرینان اطلاعات بیشتری در اختیار جوانان بگذارند،گفت: افزایش اطلاعات و آگاهی جامعه تأثیر بسزایی در توسعه کارآفرینی در کشور دارد.

«قلی‌الله قلی‌زاده» در پاسخ به این سئوال که با توجه به شعار امسال ، نقش رسانه ملی و برنامه هایی همچون «میدون» در رشد اقتصاد تولید چقدر است، به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: با توجه به جایگاه رسانه ملی در اطلاع‌رسانی عمومی و اعتمادشان نسبت به این رسانه، قطعا صدا و سیما با برنامه‌سازی مناسب می‌تواند الگوی صحیحی را پیش روی جامعه قرار دهد، همین طور که با پخش برنامه میدون توانسته است در حوزه کارآفرینی و ارتقای اطلاعات مردم نسبت به آن بسیار تأثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نماینده مردم کلیبر، خدا آفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در واقع نقش رسانه ملی در توسعه حوزه کارآفرینی و تشویق جوانان به کارآفرینی و اینکه به جای اشتغال فردی به فکر اشتغال گروهی باشند، بسیار موثر است. جوانان باید بدانند علاوه بر توانمندی‌های خود از توان دیگران نیز در جهت رشد و توسعه اقتصادی کشور استفاده کنند. به نظرم یکی از راه‌های منطقی همین است که صداوسیما بدون واسطه به سراغ کارآفرینان می‌رود تا توضیح دهند که به چه نحوی و با چه توان و سرمایه‌ای کار خود را آغاز کردند.   وی اظهار داشت: بسیاری از افراد اعتقاد دارند که اگر سرمایه‌ کلانی در دست نداشته باشند، نمی‌توانند کارآفرینی کنند ولی برنامه میدون نشان می‌دهد که فقط پول کارآفرین نیست و یک کارآفرین با تکیه بر ایده و فکر خود و بهره‌گیری صحیح از نیروهای انسانی می تواند فعالیت خود را آغاز کند.   قلی‌زاده با اشاره به اینکه برای جا انداختن بهتر موضوع کارآفرینی باید به سراغ کارگاه‌های کار آفرینان رفت، بیان کرد: باید تا صفر تا صد مشکلات، موانع و دستاوردها و توانمندی‌های آنها را نشان داد. مردم باید هر چه بیشتر با فعالیت این افراد آشنا شده و بتوانند الگوبرداری کنند تا هم فرهنگ کارآفرینی گسترش پیدا کند و هم تعداد علاقه‌مندان و فعالان این حوزه روز به روز بیشتر شود.   عضو کمیسیون عمران مجلس دهم خاطر نشان کرد: متأسفانه در کشور ما کارآفرینی نه در دانشگاه‌ها و نه در مدارس هیچ جایی ندارد و مسؤلان هم در مصاحبه‌ها یک حرف‌هایی می‌زنند که دردی از این بخش دوا نمی‌کند، لذا باید مراکز آموزشی و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در جهت شناساندن کارآفرینان اطلاعات بیشتری در اختیار جوانان بگذارند،. یقینا افزایش اطلاعات و آگاهی جامعه تأثیر بسزایی در توسعه کارآفرینی در کشور خواهد داشت.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: میدون نماینده مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • سهم بیش از ۱۰۰ کیلومتری شهرداری قم در توسعه فیبر نوری شهر
  • طالبان فعالیت «افغانستان اینترنشنال» را ممنوع کرد
  • برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس‌
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!